Schoonmaakbedrijven na Overlijden

Geplaatst op 27-07-2023

Categorie: Mens en gezondheid

Het omgaan met het verlies van een geliefde is een beproeving vol emoties. Tijdens deze periode kan het moeilijk zijn om je te concentreren op de alledaagse taken, laat staan het opruimen en schoonmaken van de nalatenschap van de overledene. Dit is waar professionele schoonmaakbedrijven na overlijden, zoals Nufris, hun diensten aanbieden. 

Een aanpak vol zorg

Bij Nufris wordt elk opruimproject met een zorgzame en respectvolle houding uitgevoerd. Wij begrijpen dat we te gast zijn in het leven van uw dierbare en behandelen de nalatenschap met de grootste eerbied. Voor ons zijn deze voorwerpen niet zomaar 'spullen', maar zeer persoonlijke herinneringen die we met respect behandelen.

Uitstekende en gedegen schoonmaak

Ons team van professionele schoonmakers is speciaal getraind om met deze delicate situaties om te gaan. Ze gebruiken de meest geavanceerde schoonmaakapparatuur en methoden om ervoor te zorgen dat de gehele woning vlekkeloos wordt gereinigd. Van plint tot plafond en van meubels tot decoratieve stukken, geen enkel aspect van de woning wordt genegeerd.

Allround Service 

Bij Nufris streven we ernaar om u zoveel mogelijk te ontzien tijdens deze moeilijke tijd. Daarom omvat onze dienstverlening niet alleen diepgaande schoonmaak, maar ook het leegmaken van de woning indien nodig. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen en zorgen we voor een veilige en respectvolle verwijdering van meubilair, kleding en andere persoonlijke spullen.

Oog voor privacy

Het respecteren van uw privacy en het vertrouwen dat u in ons stelt, zijn van groot belang voor ons. We begrijpen dat dit een zeer persoonlijke en gevoelige tijd is en we garanderen u dat ons team strikte privacyprotocollen naleeft. Alle informatie en bezittingen worden met de hoogste mate van vertrouwelijkheid behandeld.

Altijd beschikbaar voor u

Wij zijn er voor u, wat uw behoeften ook zijn. Onze klantenservice staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Of u nu direct onze hulp nodig heeft of gewoon meer informatie wilt, we zijn er om u te ondersteunen.

Bij Nufris begrijpen we dat onze taak verder gaat dan eenvoudigweg schoonmaken. Het gaat om het eren van de nalatenschap van een persoon op een respectvolle en zorgzame manier, en het bieden van rust en gemoedsrust in een tijd van verdriet. Wij nemen deze zware taak op ons zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het gedenken van uw dierbare en het omgaan met uw verlies. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.